Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 25 Jun 2009

Colour baru...

semalam kami beli colour pencil baru untuk hakimi...seronok betul dia..sampai-sampai rumah je terus cari note pad dia...meniarap kat depan tv sambil menconteng dengan kaler baru...

sebenarnya sebelum ni tak terpikir pun nak belikan kaler ni tapi masa last friday aku gi shell beli nak beli air..tapi tetiba lak nampak milo dalam kotak..beli 2 free kaler dalam bekas bulat..aku tengok comel bekas tu jadi aku pun belilah...rupa-rupanya ada orang yang suka sangat dengan kaler tu...hehe..tak sia-sia membeli...baru bagi tak sampai setengah jam dah tumpul...hehe..excited betul...tu yang semalam beli kaler yang baru dan yang warna dia ok sikit dari kaler free tu...hehe..sampai nak gi sekolah pun nak bawak gak...terpaksa la umi dan ayah tipu..memula masuk dalam bakul baju dia tapi last-last ambik balik..hahaha...harap-harap dia tak teringat la.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: