Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 5 Ogos 2009

Barang baru hakimi

entry kali ni aku nak cite sal hakimi...banyak yg dah tertinggal...lama benor tak update blog ni...kesibukan yang amat...bulan lepas kami ada beli 2 benda yang hakimi leh pakai hari2...

1. bean bag...aku leh beli sbb harga dia murah..kedai tu buat sale bean bag sampai 70%..ingat nak sambar untuk adult sekali tapi bajet tak cukup...waaaa....jadinya kami beli untuk hakimi je dulu...yg adult tunggu thn depan punya sale lak...waaa...



ni gambornya....sebenornya aku nak ambik corak lain..tp dah namanya pun sale kan...corak limited je...


2. kami beli meja tulis dengan kerusi...cantik(aku kata la..hehe)

selama ni puas nak cari yg cantik dan MURAH...hahaha...baru kali ni dpt...

tp aku kena tipu gak dengan tokey kedai tu...dia kata dia buat sale..rm70 je...tak dapat kat kedai lain2..memang betul tul...cuma bila aku gi Carefour lak lepas tu...rm60 ambik ko lagi murah....alahai...rugi rm10 aku bg kat tokey tadi...tu la..anak punya pasal...ni lak gambornya...(kusi dia tu kecik sgt...tak muat punggung aku yg dah lebor ni...hahaha...)

gambar ni kami ambik betul2 lepas balik beli tau...tengok je la muka hakimi yg excited dpt kusi meja baru...hehe....terus nak abc....hehehe...







Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: