Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 18 Ogos 2009

Kad Kuasa

pagi ni Dr K panggil gi opis dia..suspen dah ni...apa lak salah yang aku buat kali ni..
sampai2 opis dia aku terus minta maaf pasal masuk lambat dah setengah bulan dah ni..dia kata borang tukar waktu keja tu pun tak sampai kat tangan dia lagi..hehe..aku je yg gabra terlebih rupanya...malunya...hehe...tp dia bg pilihan nak stay masuk 8.30am tanpa rekod lewat atau masuk kul 8am ada rekod lewat..pg tadi aku kira baru 6 kali aku punch kul 8 lebih..tak pe la kot...dia kata lebih 15 kali baru dia bg surat..hehe...selamat...akhirnya aku pilih masuk kul 8am leh balik kul 5...sebenarnya aku nak balik awal bulan posa nanti...kalau tak lambat lak nak masak untuk berbuka..sian org yang menunggu..ceh alasan...hehe..

rupanya bukan pasal tu yang dia nak jumpa aku...dia nak bg kad kuasa yang telah sekian lama mintak baru dapat tu...hah..sekarang senang la sikit nak dpt diskaun hotel..kalau tak selalu mengendeng bos punya tak pun kak roha punya...sorry ye kak...hehe...

haa..ni la kadnya..warna pink..cantik kan?



Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Dibahzone... berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hi Dr. Rozita, sy nak tanya. selain dpt diskaun penginapan hotel, apa lagi keistimewaan kad kuaxa JPV ni? sy staff JPV juga, baru je dpt kad kuasa tadi. kad baru keluar dari oven (HQ)..hehe...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...saya tak tau pun... yg penting kad kuasa ni untuk digunakan bila melibatkan kuasa..haha..try la ajukan soalan pada BKP..