Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 30 September 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1430H

salam aidilfitri untuk semua, semoga kita semua dapat merayakannya dengan penuh kesyukuran di samping kegembiraan bersama semua ahli keluarga yang masih ada..

tahun ni giliran beraya di rumah mertua sekali lagi melengkapkan giliran beraya yang kami plan sejak memula kawin dulu..raya haji dan raya puasa kat rumah yang sama sampai lah turn rumah satu lagi untuk 2 kali giliran raya pulak..alhamdulillah setakat ni kami tak ada masalah nak bahagikan giliran beraya ni..

raya thn ni tak berapa meriah pasal shah kena keja sampai raya kedua...tapi sempatlah kami beraya kat rumah sedara mara shah yang dekat2 dan melawat ke kubur arwah abah..malam raya ke3 kami dah bertolak balik ke johor..alhamdulillah sempat jumpa semua adik-beradik sebelum diorang balik..cadangnya along nak ambik gambar 1 family besar pagi raya ke3 tu so kami pun x ambik gambar sekeluarga masa pagi raya pertama..(sebenarnya lupa sesangat sebab shah dah sibuk nak gi keja tghari raya pertama tu)..so raya thn ni x de gambor..ingat nak ambik gambar bertiga mlm ni..nak frame gak mcm thn2 lepas..so gambar..coming soon...

sampai je rumah abah, anak along kena cirit-birit & muntah2..so mood nak ambik gambo dah takde..masuk hari ke 5 hakimi lak kena cirit birit...raya paling tak best aku rasa thn ni..sian kat hakimi...sampai hari isnin (kelmarin) hakimi still kena berak2...tengahari tu cikgu dia sms kata dia dah berak dekat 6 kali sampai tengahari tu..tengahari tu gak kami bawak hakimi gi klinik..

dr bg ubat untuk muntah & berak dan sampel susu similac LF...alasannya sebab perut dia x leh terima susu biasa buat sementara waktu..terpaksa lak aku gi cari susu tambahan hari tu gak..alhamdulillah lepas tu dia berhenti tunjuk simptom berak2 tu...hari ni x tau lak camne...jangan lepas ni dia x mau minum susu biasa dia lagi sudah le...kopak aku nanti... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: