Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 22 Oktober 2009

alhamdulillah

alhamdulillah...hari ni masuk hari kedua aku dah leh makan nasi...semalam try beli kat kantin JKr kat depan nu...

semalamnye menu : nasi, ikan tongkol masak singgang sekali timun dan sayur petola masak air...leh makan tapi tak abis...

hari ni punya menu: nasi, asam pedas tp aku cuma ambik bendi je dan cendawan + lobak...dan hari ni abis...

syukur...aku pun dah tak teruk mabuk cam sebelum ni...nak bangun pun tak larat..sekarang ni dah leh berfikir secara waras dah..hehehe...
cuma kalau malam2 badan ni semua rasa cam sengal2 je...mungkin anak kat dalam ni tengah menyerap kalsium dari badan aku kot...

perut lak? nampak dah macam naik sikit tapi tak pasti la sebab ada baby dlm tu...sebabnya selama ni pun perut ni cam bon**t sikit...

ni ayat aku dgn shah semalam masa aku berbaring...

"bang, perut ita ni dah nampak naik sikit kan bang"
"eh, bukan perut tu cam bon**t sikit ke dulu pun"

hmm...no komen...

lg satu yg jadi keraguan sekarang ni bila waktu sesuai kita mula check up kat klinik kerajaan...sebab masa hakimi dulu aku gi masa sebulan lebih...kena bising2 dgn misi, dia kata lewat sikit takpe pun tp sebab aku mengandung kali pertama dia daftarkan jugak...
ada kekawan yang leh jawab? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: