Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 28 Disember 2009

1st day

hari jumaat lepas hari pertama aku pakai baju mengandung..dan pagi ni aku buat keputusan tunggu lg seminggu la baru leh pakai..alasannya?

sebab hari jumaat aritu semua org pandang aku semacam je...nape ek...?

nak aje aku kata kat diorang semua yg baju kurung aku semuanya bila dah x muat dah...satu kat tang atas tu..dah beso bebenor...lagi satu disebabkan perut ni dah semakin membesar...kain semua dah tak saiz dah...kalau nak pakai baju yang pinggang dia ada getah semua x pe lagi tapi yang separuh ada zip tu terpaksa aku bukak lak hook dia dan pakai takat zip tu je...hehe kan dah parah tu...perut tak beso mana pun tapi untuk pakai baju yang menyeksa camtu dari kul 7pg sampai 6 ptg? maunya berbirat pinggangku yang menawan ni..opssss..

kena lak time keja banyak, peluh2 lg...puh...gatal2 semua la kat pinggang tu...aku nak survey baju yg ada sekali dgn seluar lak kali ni...dulu masa ngandung hakimi tak sempat nak merasa baju lawo2..maklumlah masa tu baru dpt keja gomen...gaji lak kena tangguh 3 bulan...bila dpt gaji lak banyak lak hutang yg dah bunga2 dan ropol2 lagi tu...kena lak masa tu shah dok jauh...perbelanjaan masa tu aduhai..tuhan saja yang lebih mengetahui...
lgpun masa tu badan tak beso mana pun..sedang2 elok je..so baju kurung banyak yg leh pakai..sampai ada seluar yang aku beli masa ngandungkan hakimi dah dekat nak due pun x leh sarung dah sekarang ni...waaa..aku dah gemuk.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: