Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 6 Januari 2010

update rumah future kami..

entry kali ni khas nak masukkan gambor je..layan..

ni gambar dr depan dia



ni lak gambar kat pintu masuk dia



ni lak gambar store kasut yang sedang dibuat..besor kan?



ni lak gambar ruang tamu..p/s sila abaikan makcik dgn anak dia kat tgh tu ye..



ni lak gambar dry kitchen dan korridor atas




ni lak family area, kat bawah tu gambar atas area ni..




yang ni lak master bedroom dan permandangan dr bilik ni..





yang ni gambar dr belakang umah..abaikan lagi makcik tu ye..

Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

saylee berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaaahhhh...bestnye ita....besar umah ko....bilelah aku nak dpt umah mcm ko tu ek...bile siap?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sally,
huih bukan umah aku lg tu...umah kerajaan tu..x abis bayo bebila dia leh ambik...hehe..

lepas ni aku kena ikat perut semua orang nak bayo umah ni...

dijangka siap bln 10 thn ni..lama noo kan..sempat aku buat anak lain lak nanti...hahaha..

KesahKu berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita...
agak2 ko nak buat house warming..
jemput la ek..
mana la tau ade rezeki aku sampai sana ke...kan.
siyeess..beso umah ko...
bestttt

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wei aku x lupa jempur semua kengkawan punya tp takut org je x dtg...almaklumlah jauh dr org lain kan...

beso ek? beso lagi umah sebelah tu..tgk dia ada 3 tingkap, aku cuma ada 2 jek..

tp lg lagi wei nak tunggu bln 10 tu..jgn aku disuruh pindah ke tmpt lain dulu dah ler...waaa...