Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 4 Februari 2010

bulan 2 dah..?

cepatnya masa berlalu kan? sesedor dah bulan 2 dah pun..

hujung minggu lepas aku balik kg..lama dah x balik..dah masuk 2 bulan..rindu tul kat org tua...tapi mak abah aku lagi rindu kat cucu dia tu haa..sampai nak balik tu abah aku yang biasa cam tak bape kisah sangat nak cium2 cucu macam mak aku tu pun cium hakimi 2-3 kali..hehe..takpe abah, angah balik lagi hujung bln ni..

kali ni kami cadang nak balik cam selalu...balik malam jumaat kendian balik semula ari ahad..ari isnin kami cuti ingat nak lepak2 kat umah je..tapi last2 along aku balik lak ari ahad tu bawak keta Exora baru dia..pergghh..terpegun jap..memang betul la slogan dia tu..anda pasti terpegun...along aku ambik yg High Line punya..cantik giler...siap dengan seat kulit dia..dgn gps dia..perggghh..macam jam2 tu gak nak gi booking...masa shah cakap2 aku buat2 cam x berminat je tapi dalam hati..Tuhan je yang tau...

camni la lebih kurang keta abang aku tu..lupa nak amik yg dia punya..segan ko..ahakss...



maka disebabkan shah tak puas lagi membelek keta along tu..perjalanan kami yang patutnya dijadualkan pada mlm tu terpaksa ditunda keesokan harinya..kami bertolak dr rumah mak dalam kul 10 pg..sampai je rumah mak mertua aku kul 2 lebih...singgah jap drop barang2 kiriman terus balik ke kuantan semula..sampai rumah dalam kul 3..lepak2 jap pastu staff opis lak amik dalam kul 4 untuk ke salak tinggi untuk sesi dialog keesokan paginya...fuh letih gila..sampai kat nilai dah kul 8 mlm..gi makan n settle semua aku pun tidur sampai keesokan paginya...letih bebenor... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: