Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 4 Februari 2010

mood tak bape baik..

hari ni mood x bape nak baik..sebabnya..aku x leh tidur 1 mlm...gara2 sakit perut..muntah2..kuar angin atas bawah..waaa..cam nak nangis pun ada..letih ko berulang ke tandas..last2 aku tidur luar je semalam..sebab dah letih turun naik katil je kejanya...

last2 kul 2 lebih shah bangun, carik2 aku takde la tu kot..pelik dia tengok aku tidur kat luar..tapi aku cakap kat dia gi teman anak balik takut jatuh katil je budak kecik tu..

aku lak sambung balik tidur kat luar..pagi tadi nak gi keja pun cam tak semangat je...hantar hakimi tadi pun aku dah siap2 salam dalam keta..tak larat nak jalan hantar dia..perut aku rasa semacam je..kaki belah kanan ni lak bila berjalan je sakit tapi yang peliknya bila urut tekan2 tak lak rasa sakit...sampai sekarang ni perut dah ok sikit tp angin masih lagi tak berenti2..letih..nak makan pun cam xde selera...ni tadi aku pesan dengan shah beli roti sardin je hantar kat aku..nak makan nasi langsung tak selera...apa yang aku makan semalam agaknya tah...ni jap lagi nak solat zohor dan lepas tu aku nak tidur jap...harap2 leh ler hilangkan letih mata ni.. Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

yanticomel berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita...
sejibik cam aku kene...
baik ko minum air suam2...
or jumpa doc..
x menahan ko..
aku kene dekat 5 ari tuh....

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yanti,
aku dah x larat dah..nak minum air pun x larat dah..semua cam x leh telan..ari ni dah ok sikit dah..nasib baik x kena mcm ko direct 5 ari..aku on off je..kdg2 je jadi camtu..