Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 24 Mac 2010

barang yang berangan nak beli..

ni semua list barangan yang kami berangan nak beli...tah bila ada duitnya pun entahlah...aku doakan semoga Allah murahkan rezeki kami anak beranak untuk dapatkan benda2 ni semua...huh...sungguh materialistik...

yang ni untuk aku...

1. netbook...sebenornya x kisah la apa brand pun janji netbook...notebook yg ada ni terlampau la beratnya nak membawak ke sana sini...



2. camera digital baru...yang leh terus ambik gambar dari microscope..untuk kegunaan keja sekali la ni...



3. peti ais beso...nak buat stok susu..insyallah...



4. mesin basuh auto...senang nak basuh toto...



yang ni lak list untuk shah..

1. DSLR camera...ni semua setelah gara2 menggunakan kamera along la ni...tapi along pakai canon..dia kata dapat nikon pun jadi la...



2. PSP...dah lama dia ngendeng2 nak beli ni...mana la kita ada duit bang oiii....



3. GPS...senang abang nak bawak kami jejalan nanti kan...x la asyik sesat je...



eh...bila tengok2 cam list aku lak yang banyak sikit kan...hehehe...adat la tu org pompuan.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: