Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 26 April 2010

balik kampung...

salam,

hujung minggu lepas cam biasa jumaat mlm sabtu kami bertolak balik kampung lepas maghrib...dari umah lebih kurang kul 8.30 mlm dan sampai kat umah abah dalam kul 12.30 mlm...alhamdulillah perjalanan lancar je cam biasa...

balik kali ni sempat kami gi bawak hakimi mandi manda kat air terjun Gunung Belumut...aku lak? malas nak basah2...hakimi sampai gigil2 sebab air yang sangat sejuk..best tengok dia main air..gambar xde lak..susah nak shot pasal tempat hakimi main tu cam terlindung sikit...

balik tu dapat lak cite ayah kak long aku masuk wad...kami gi hantar hakimi gunting rambut dulu pastu beramai2 gi ke hospital lak...gambar rambut baru hakimi nanti aku upload ye..lupa lak td nak bawak kamera...

trip balik kampung kali ni best dapat makan jantung masak lemak masakan mak...sedapnya sampai menjilat jari..yang ni mungkin balik last sebelum aku bersalin....bulan depan kalau ada rezeki kami balik gak tapi tak pasti juga sebab due aku sepatutnya hujung mei..aku lak risau je kalau nak terbersalin tengah jalan..kan ke haru...? jadi bulan depan adalah bulan berehat2 sambil menunggu kelahiran kat rumah je..perjalanan jauh2 amat la dielak2kan...semoga semua selamat dan dilindungi Allah selalu hendaknya..amin.. Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

adda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah dh tak lama lg aje kan hakimi akan dpt adik.. aku plak yg teruja. ko dh scan ke ita? perempuan ke? semoga berjalana lancar.. ko bersalin mana nanti?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adda, aku dah scan nampak cam lelaki..tp x bape sure la..ingat nak gi lg dlm minggu ni..aku besalin kat kuantan ni gak..pantang pun kat umah sendiri je..paksa laki aku jaga..hahaha..insyallah..ko doakan aku ye..