Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 29 April 2010

scanning..

salam semua...

pagi ni nak cite sikit sal scan mlm semalam...mesti korang pelik kan aku ni asyik gi scan je..sebab2nya ialah...
1)sebab aku dah x sabar nak tengok baby dalam perut ni...cam lambat je masa berjalan rasanya...
2)sbb berat aku turun 1kg dlm masa 2 minggu...takut gak kalau ada effect apa2 kat baby nanti..
3)kami masih x bape pasti yang dalam perut ni hero ke heroin...sbb mak aku kata perut aku cam anak ppuan je...

so mlm tadi kami gi la sekali lagi scan...jantina x leh nak nampak sangat pasal bb dah membesar...kecewa lg tapi kali ni kami buat keputusan nak gi buat 4D punya scan la..kalau ada can la nanti..hehe..berangan je tu...

dapat tengok baby bergerak2 dengan aktifnya...seronok sesangat...senang je hati rasa..hakimi pun cam enjoy leh tengok adik...dia lak terlebih excited..hehe cam paham kan?

aku mintak doc tu estimate sekali berat baby..dia dah kira2 lebih kurang dalam 2.74kg..alhamdulillah..baby membesar dengan sihat dan maknanya aku la yang makin kurus...lega sesangat aku dengar...dan maybe kata doc tu berat dia time kuar nanti dalam 3kg lebih...ye la ada sebulan lagi kan...lebih semangat dari abg long dia la nampak gayanya...tu la aku rasa cam selalu lelah dan kaki pun dah start sembab2 dah ni..sebab baby kali ni lagi besar la kan?

apa2 pun aku berdoa dan amat berharap aku dikurniakan kekuatan untuk sebulan lagi..baby pun makin sihat sampai masa nak keluar..juga tak terkecuali shah supaya sihat dan leh hantar aku ke hospital dan abg long hakimi juga sihat sentiasa untuk main dengan adik...amin.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: