Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 29 April 2010

Sweet Bonda : Hurry!! You might be the lucky bonda!! Ini adalah sticky post scroll bawah utuk post baru ye...



salam...wah..terkejut..terkujat?

mesti korang tengok tajuk pun pelik kan? sebenarnya aku dah lama nak join contest2 ni tapi masa selalu mencemburuiku...jadi tak dapat la nak menyempatkan diri nak join semua2 tu...tapi yang kali ni mesti aku join sebabnya hadiah dia la tu yang buat aku tak leh tahan...Pam Medela Harmony yang oii...!!! yang sangat2 aku idam2kan..tapi disebabkan bajet aku selalu je ke lain dan loose...melepas je la..

so korang kalau nak hadiah2 lain yang kalau boleh aku nak pulun semua je tu...(hehehe leh ke lin?)...korang gi la kat sini yek...



yang ni lak coretan akak ye lin...

Saya adalah Sweet Bonda kerana saya adalah sweet ummi pada seorang anak lelaki yang sangat sweet bernama Ahmad Haziq Hakimi dan insyallah akan melahirkan my sweet little baby pada hujung bulan Mei ini...hidup saya selalu sweet sebab dihiasi dengan telatah sweet Hakimi yang selalu mencuri hati saya...ditambah pulak dengan pengalaman mengandung yang sangat sweet bersama bayi di dalam perut saya sekarang ni...diharap juga diteruskan nanti dengan pengalaman sweet masa menyusukan nanti...dan saya amat berharap akan sentiasa menjadi sweet ummi untuk semua anak-anak saya...

p/s psssttt...lin, akak aim untuk Medela Harmony ni...hehehe.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: