Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 12 Mei 2010

ayang adik tak?

salam,
minggu lepas aku tengah lepak2 kat umah sambil tengok discovery channel...ada la cite sal baby dalam perut tu kan...

aku sesaje je la cakap main2 dengan hakimi...macam adik dalam perut ummi kan? dia angguk je..pastu aku sambung lagi...sayang adik kan?

tau apa dia jawab?

dia kata ayang ayah...ayang ummi...anak ayang adik...lorrr...pulak?

lembut dan siap dengan gaya2 lagi ko...huhu kecewa aku dengar...jangan adik dia dengar sudah la...

pastu aku malas nak tanya2 dah...dia macam x berminat je aku tengok bila cite sal baby...bila kami bawak beli barang baby lagi la dia tunjuk muka bosan...mesti dia suruh aku letak brg2 tu dan tarik aku gi tempat lain...wah..camne tu?

harap2 nanti bila adik dia dah keluar dia x macam tu la hendaknya... Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

adda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayoyo, mcm jeles je ita. kena prepare dari skrg utk sayang baby.. sebab tu smpau skrg aku tak ngandung2 lagi. takut anak aku tak ready. tp kalau umur hakimi mgkin ok kot. dah besar

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

x leh gak adak, sebab dia makin besar la dia makin pandai jeles..kalau masa dia masih kecik dia dah terpaksa menerima kehadiran org lain, ok sikit tau...
makin besar makin banyak ragam dia..