Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 17 Mei 2010

bantuan terbaru diterima!

salam lagi,

terima kasih ye aja sebab sudi menghantar bantuan baru ni....harap2 dengan adanya bantuan ni makin bertambah2 semangat untuk menyusukan baby yang akan keluar ni nanti..insyallah...semoga Allah permudahkan segalanya untukku...amin...

mesti pelik kan sebab apa aku beli ni pulak...? sebabnya yang ada dulu tu pakai elektrik..jadi kegunaannya limit dekat kawasan yang ada plug je la..jadi yang ni lak manual...senang aku nak bawak gi hospital nanti..sebabnya lagi nape aku nak kena bawak ke hospital? sebab aku ada masalah dengan flat nipple...jadi nak kena pam dulu baru dia keluar...nanti kang susah lak baby nak nyusu...jadi kena ready dulu la kan..pasni leh basuh2..keringkan dan masuk dalam beg sesiap...

inilah bantuan yang diterima dengan harga yang rasanya berbaloi2....

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: