Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 12 Mei 2010

Check up minggu ke 37..

salam semua..

lama menyepi kan..hujung minggu lepas aku balik kg sementara boleh balik lagi..hari isnin lak cuti untuk check up kat klinik jln gambut..

check up kali ni simple je..cuma timbang, check blood pressure dan scan je...

timbang kali ni: turun balik ke 67.6kg aik ..baru nak senang hati kan...? :(
blood pressure cam biasa je: 120/70
scan lak...haaa yg ni agak menarik...sebabnya bila doc tengah2 scan nak ukur kepala perut..kaki semua tu...tiba tang kaki la yang best masa doc scan tu terang2 dia kangkang...hehe..nampak jelas 2 ketulan di situ...dan akhirnya aku dengan ini mengconfirmkan yang bayi yang akan keluar ini lelaki...hehehe...dan berat baby dah jejak 3.4kg plus minus 0.2kg..semangat ko..

hmmmm...nak letak nama apa ye? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: