Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 12 Mei 2010

Selamat Hari Ibu...

salam,

sebelum terlambat nak masukkan juga entry ni....Ditujukan khas buat mak tersayang Pn. Jemah bt Awang....selamat hari ibu mak...angah sayang mak...

juga selamat hari ibu buat diri sendiri dan kawan2 semua...

aku bagi apa kat mak aku...cuma sehelai tudung je...gambar lupa lak nak snap...

dan kami beli kek untuk mak...tapi tengok la sendiri sapa yang lebih-lebih...hehehe...siap tak nak lepas pisau nak potong kek punya pasal...anak..anak...ok...kita layan gambar...


siap dengan baju2 bersepah pasal mak tengah lipat baju...hehehe...nama pun suprise kan... Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

adda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak ko muda lagi kan ita.. nampak awet muda betul. sihat tak dia? hakimi mesti seronok mkn kek tu hihi

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak aku mmg muda lg la adak...lum masuk 50 pun lg..hehe..tu pasal kalu gi mana2 org kata akak aku..ooowwhh..atau itu bermakna aku yg nampak tua? tapi mak aku dah start sakit2..last year dia kena strok sebelah badan, x leh angkat tangan kanan...skrg dah ok sikit cuma makin kurus je..

hakimi? dia seronok potong dgn mengerjakan krim kek tu je..kek dia x gemar sgt..sian dia kan..dah 3 thn pun x penah potong birthday kek dia lg..