Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 2 Ogos 2010

perkembangan najmi..

salam semua,
sejak minggu lepas aku dah start bagi susu perahan aku kat najmi melalui botol...nampaknya macam badan dia ok sikit banding kalau dia minum direct dari badan...sebab dia jenis yang malas menyusu sikit jadi dia akan menghisap sikit lepas tu berhenti lama...cuma bergantung je kat dada ni haa...sebab tu dia dapat susu kurang kot..

ok ni aku tunjuk gambar perkembangan dia ye...
kat bawah ni gambar masa belum start bagi ikut botol...cuba tengok pipi dengan lekuk kat bawah leher tu...
yang ni lak lepas seminggu bagi ikut botol...nampak cam ada beza sikit kan...dagu dia pun cam ada double sikit...harap2nya timbang hujung minggu ni leh naik la hendaknya..insyallah...amin.. Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: