Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 1 Januari 2010

Spectra 3 breast pump for sale! HOLD DULU

salam semua,

ini adalah sticky entry tau...cite baru scroll bawah ye...

aku nak jual pam spectra 3 aku yang baru je aku guna 2 bulan...perhatian ini pam susu ye..bukan keta spectra ye...

ni spec. dia ok:
Nama pam: Spectra 3
Jangka usia digunakan: 2 bulan
Sebab nak jual: tak sesuai la untuk aku..lebih prefer yang manual..senang...
kelebihan: siap dengan accessory untuk double pumping dan bersih
SPECTRA 3 SPECIFICATION
Suction strength(mmHg) 0 ~ 260
Suction cycle (Cycles/minute) Approx.29(50Hz)/35(60Hz)
Dual pumping options Available
Suction settings Adjustable
Power source Ac adapter
Electric 230V/50/60Hz
Weight(kg) Approx. 1.4

set pam ni mengandungi:
1 pam elektrik spectra 3
2 breastshield set (with standard to wide neck converter) -botol xde sbb aku masih guna.
2 tube
2 spectra membrane
2 tube filter (yg ni aku beli asing2)
1 bottle stand

gambar nanti aku letak k....dan harga aku nak let go ni cuma RM280 je tau...yang ni tak termasuk kos pos ye...sesiapa berminat email kat sini ok rozitaabdrahman@yahoo.com.. Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal jugak .. thanx sudi masuk umah ieda ...

teringat zaman beranak kecik .. dgn breastpump , ieda beli dari pureen .. not bad :)

buah kedondong berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam, kalau ada yang nak beli dari saya pun ada, 2xbreast shield
baru guna 2 bulan lebih kurang...reason to let go, sebab dah beli FS...