Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 10 Disember 2010

crocodile rock

salam semua,

baru2 ni kami penah nak try makan kat sini tapi tak jadi...hehe..sebab segan tempat tu cam xclusive sangat ler...

dahtu kami take away je la...

restoran ni dekat je dgn umah kami ni ada la dalam 10 minit kot..
dia serve western food...

so menu yg kami try bawak balik ialah lasagna dan signiture pizza dia sunset delight kot nama dia..tah tak ingat...

komen?...hmmmm...pizza jauh lg sedap dari pizza hut...
lasagna dia sedap lagi yang secret recipe kot...tekak aku rasa la ye...hehe...

harga lak...hmm...cam mahal sikit...pizza tu dlm rm26 kot...lasagna dia dah lupa lak harga dia...
gambar sorry ye xde sebab lapar sangat dan licin sebelum leh ambik gambar..hehe...

sebut2 lasagna ni...cam nak meleleh lak air liur...harus singgah kat SR balik ni kang....hehe... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: