Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 30 Disember 2010

Piala AFF Suzuki

salam semua,

walaupun aku x tau apa makna AFF tu dan selama ni tak minat tengok bola...semalam pecah rekod rumah kami tengok bola Malaysia melawan Indonesia...hehe..

macam nak roboh rumah...ye la..kami ni duduk rumah semi-d...sebelah tu orang bujang sewa...gamat ko diorang siap bawak kekawan balik rumah lagi...rumah diorang jangan cakap la kan...rumah kat simpang tu pun rasanya leh dengar bunyi tv diorang...huhu...
rumah kami lak..sedang2 saje...nasib baik lak abg long pun sporting lak...semalam off x tengok ultraman...

aku pun bukan mengadap benor nye...cuma tumpang2 dengar sambil main masak2 kat dapur...
semalam aku buat 2 dalam 1...spaghetti dan makaroni dengan kuah bolognese plus mushrooms...
sedap ko...lama x buat...makan lak time hujan2 kan...perghhh....ada yg dah menitis air liur...? bawak la kesat2 ye... ;)

cuma sayang sikit pada masa pertama tu channel hilang jap sebab hujan + angin kuat...biasa la astro kan...bayor je mahal...
lagi satu tension gak bila gol, pasal orang sebelah dah jerit dulu....kitorang leh sempat ready dulu nak tengok..mesti gol...lagi sekali....biasa la astro kan...lambat dari tv biasa...ceh..bayor je mahal...

apa pun, Malaysia menang akhirnya dengan 4-2.....(tak pernah aku dengar final ada lawan sampai 2 game.... ;) )
aku salute la dengan team Malaysia...bravo....tahniah ye... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: