Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 21 Januari 2011

cerita terbaru adik..



salam lagi sekali...

hehehe..tadi kata last entry kan...TIPU....hehehe....tetiba lak teringat nak update pasal adik najmi lak ye...apa nak buat...

adik dah pandai macam2...

masih menyusu campur2...tapi sekarang ni kalau siang banyak campur susu formula sebab aku tak leh pam macam dulu2..dah tak larat dah...

selalu dapat bekal pun sebotol je kat taska...petang balik terus aku susukan sampai malam...

gigi dia sejak keluar putih2 dulu demam dan terus tak mau keluar2 dah...nape ek?

dia sangat suka makan...sekarang dah makan 3 kali sehari...pagi petang malam...bila dah abis dalam mangkuku tu siap leh jenguk2 lagi tu...aiseh...

bulan ni tak timbang berat tunggu 9 bulan esok...tapi baru ni ada gi hospital untuk rutin check darah dia yang dr buat 3 bulan sekali tu..

memula dr kata darah dia tak naik2 sejak 3 bulan lepas...hb dia masih sama 10.3...cepat2 aku cakap masa dia masuk hospital haritu hb dia turun sampai 8.6...dr terus cakap so dah naik la ni...wah...lega aku...tak la serius kan...kalau statik tu yang dr risau...so dr bagi temujanji lagi 4 bulan....

berat dia masa gi spital baru ni 7.7kg...tinggi lak 61cm....
adik dah besar!
Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak lelaki x sama mcm anak perempuan .. kuat makan , susu .. nmain mengalahkan anak perempuan kan .. pun xtuive lain mcm heheh
anak akak mcm tuu jugak .. rasa jaga mcm ramai anak jer utk dia sorang :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betul la kak...agaknye la..hehe sy cuma ada anak lelaki je..x leh nak beza..hehe

nadia ar-rumaisha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh bagus2...selamat membesar menjadi anak yg comel and soleh...

cousin saye ckp, tengok perkembangan anak membesar, satu hal yg sangat indah... hopefully saye akan merasa semua tu one day... ameen



note: akak email saye akak nk watermark camner...mynadiadania@gmail.com

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nadia,
meksih...akak doakan ye..amin...