Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 21 Januari 2011

kalaulah aku ada anak perempuan...

salam jumaat semua...

entry penutup kot untuk minggu ni...hari minggu selalu x leh nak online...walaupun ada broadband kat umah...manjang je abg long suruh aku cari game...kalau aku tak layan dia lak cari sendiri..adui...letih bebudak zaman sekarang ni kan..

eh nak cite lak benda ngarut2 dulu baru kita sambung citer tajuk atas tu ye...

malam tadi aku buat karipap bersama anak bujang yang sorang tu..ala..memain je lebihnya...
jadinya pagi ni kami bersarapan karipap inti daging kisar + kentang (setelah 3 hari ditangguhkan projek karipap ni)...
sebenarnya aku saje je nak try mesin mee yang beli kat carrefour masa offer baru ni...hahaha..berbaloi...aku buat 30 biji..dah selamat goreng 15 bijik...ada lagi 15 frozen kat dalam peti es...senang bebila nak makan..leh terus goreng...siap ada special edition yang takde inti punya untuk abg long..pasal dia selalu buang inti or makan yang kulit2 tepi je...

eh panjang lak intro mengarut ni ye...
sambung sepertimana tajuk di atas ye...

saje je aku tetiba berangan...sebab 2 malam lepas kot aku termimpi2 aku mengandung...cam best je kan...pagi tu terus cari pregnancy kit test....hmmm...takde rezeki pun...

hmmmm.....kalaulah aku ada anak perempuan kan.....

ada gaya perempuan tak saya?

Cerita menarik lain