Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 25 Februari 2011

adil ke?

salam,

agaknya ni mmg minggu marah sedunia kan?

pasal apa tau aku ni tengah marah dengan shah...mesti korang nak tau pasal apa kan?

tadi pagi tengah sibuk2 kemas2 barang2 nak bawak ke taska....sekali terperasan lak susu adik yang aku pam semalam tak masuk dalam peti....waaaa....sedih sangat tau...dah la aku tak de masa nak pam, dapat sekali sehari je...semalam lak, susu melimpah ruah dari ladang gandum...dapat la lebih dari 5 oz...tapi last2 shah lupa nak simpan dalam peti...sedih kan?....waaa....

korang mesti kata aku tak adil kan? susu tu aku pam nape nak salahkan suami aku lak kan?
sebabnya semalam dia yang masukkan ais pack dalam peti, ais pack masuk, susu leh lak tinggal terkonteng2 dalam beg tu...waaa....tak mau ingat la...sedih wooo...dah la adik tak bape minum susu formula...

tapi memang aku tak adil gak, salah aku gak, selalu aku double check, tapi leh lak semalam langsung aku tak bukak peti, abg long pun tak mintak lak nak air milo sebelum tidur... :(

apapun...kira takde rezeki je kan...tapi tak kira nak sedih gak......waaaaaa...... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: