Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 28 Mac 2011

Earth Hour..korang join tak?

salam semua,

korang join tak kempen Earth Hour baru2 ni? aku? setiap kali kempen ni berlangsung mesti aku tengah ada kat umah mak abah aku...

dan masa kempen baru ni pun kami ada kat kampung...

mak abah aku lak memang setia bab2 camni..mesti diorang akan ikut sama punya... walaupun dalam felda tu cuma rumah diorang je yang bergelap..diorang tak kisah... yg penting diorang sama2 menyertai kempen tu...

tapi kan... korang tak pelik ke? kempen tutup lampu sebab nak elak light pollution = pencemaran cahaya, tapi diorang buat pulak i city dengan lampu berwarna-warni sana sini... releven ke tu? itu cuma pendapat ok.. sesama kita fikir2 kan...

nak layan gambar masa earth hour tu leh tengok SINI... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: