Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 15 Mac 2011

kalau la isteri abg tu....

salam semua,

terkejut lak tengok setting kat new post sini dah berubah...cam pelik je rasa...tapi cantik dan kemas jugak kan?

lepas baca entry ni kat blog en ben...tetiba aku teringat lak cite semalam...

semalam tengahari aku gi pejabat pos buat urusan ASB dgn shah....tengah boring2 tunggu giliran tu terpandang la sorang cik kak ni...memula dia duduk area belakang2...pastu bila nombor dia naik...dia gi la kat salah satu kaunter kat pejabat pos tu...dia berdiri ok...cik kak ni pakai baju serba hitam, pakai selendang tapi nampak sepit rambut dia, pakai t-shirt dengan seluar tap cukup2 je masuk dengan badan...sangat sendat ok..kasut lak aku x nak komen...

umur dia lebih kurang dalam late 30 atau awal 40 kot....badan sederhana besar dan rendang....

bukan la aku nak komen pasal badan dia...dan juga pasal baju or kasur dia....aku pun pakai baju biasa2 je...selalu carik yg murah2 dan takde brand pun...

tapi yang aku nak komen ialah apa yg shah cakap...korang nak tau apa shah cakap?

" kalau la isteri abang pakai macam tu....abang tarik balik masuk rumah suruh tukar baju...tak pun terus tak yah kuar pun tak pe..."

hmmmm....kekadang kita rasa kita pakai cantik tapi di mata org lelaki camne pulak kan? penah kita tanya pendapat suami kita? ke kita main taram je pakai apa pun boleh...

p/s teringat kat sorang makcik kat kg, pakai baju ketat lepas tu sambil2 berborak dengan kami sibuk tertarik2 baju tu...hehehe...kesian kan? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: