Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 15 Mac 2011

kenapa perempuan suka membebel?

salam,

pelik kan soklan kat atas tu?

sebenarnya semua orang aku rasa mengaitkan perempuan dengan bebelan....ok kalau tak semua pun tapi hampir semua la kan...tak gitu?

aku suka membebel ke? of course la suka ok...kalau tak, tak kan ada blog ni...dah xde org kat sebelah menyebelah ni nak aku bebel, kena la bebel dengan blog kan...nasib ko la blog....

kalau pepagi aku selalu membebel...lambat la itu la ini la...bukan apa senaman mulut....
kalau aku tak bebel sunyi ooo rumah...tak caya ce tanya shah....
mesti dia cari jalan je nak bagi aku bising pepagi...haa...tengok tu sapa jadi penyumbang suruh perempuan ni membebel? lelaki kan?

tapi kalau tanya aku la kan....aku tak kata perempuan suka membebel pasal dari aku kecik sampai besar....mak aku jenis silent mode...abah je yg selalu membebel....pasal abah aku mmg jenis suka bercakap...kalau dia ada pelajaran tinggi aku rasa dah lama dah dia jadi ahli politik...tah2 aku dah jadi anak datuk tah kot...ceh...

bila aku kawin lak, dapat mak mertua pun sama gak jenis silent mode....so korang rasa sapa yg patut bising?
haaa...kat situ la peranan aku...hehe...

tapi aku rasa la orang yg suka bebel ni jarang ada penyakit kot...abah free dari pakej penyakit biasa yg terdapat di pasaran sekarang ni....mak dan mak mertua aku ada semua penyakit tu...ada plus minus aaa...
tapi keburukan tetap ada kan? aku rasa jenis org suka bebel ni akan bagi penyakit kat orang sekitar lak...ceh cam orang merokok je kan.... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: