Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 4 Mac 2011

kesian dia...

salam semua,

baru ni aku balik kampung shah....cam biasa la kan shah dok gi jumpa kawan2 dia...lepas dia balik tu terkeluar la cite2 sal kawan2 dia kan...

mesti korang kata kitorang ni jahat kan..dok mengumpat je...huhu...mana ada...kalau ada rahsia mesti kena kongsi laki bini kan? hehe...saje je kongsi2 cerita...

pastu tetiba la terkeluar cite sal sorang kawan dia ni....korang ingat tak entry aku ni : tak sedap hati ? kalau tak ingat pun gi la baca untuk ingatkan semula ye...

ada lakawan satu kg dia ni yg join benda2 tu...last2 korang nak tau apa jadi? kesian dia tau...dulu dia pakai keta wira, dia beli cash, keja dengan Mara Liner...dia dah kawin n ada anak sorang...wife lak tak keja... bila dia join tu dia jual keta dia rm24k, dah tu semua dia lebur (bukan labur tau!) dekat One Team tu...kesian betul ko..kena tipu bulat2...dah tu bila asyik sangat join skim ni keja pun tak betul dah...kena buang keja lak...last2 sekarang ni dia balik kg...beli motor murah2 buat ulang alik keja...keja lak ambik upah buat rumah orang n menoreh...memang la masa ni dia senang sikit pasal getah mahal tapi part aku kesian tu termakan janji2 kosong skim2 camni...ditipu oleh kwn baik sendiri lak tu...

kawan dia tu lak (kira 2 pupu kot dgn shah) dah ikut bini dia gi perak ke kedah tah...tak pasti...dia blah pasal malu..masa kawin pun dia tak jemput kawan2...malu bukan pasal tipu kawan tu tapi malu pasal cakap bukan main lagi...konon nak beli keta subaru...ceh suburuk pun tak mampu tau!

korang mesti kata asal aku lak nak marah kan? mesti la ada ke patut masa diorng ajak shah join tu n shah tak nak diorang kata shah ikut kata bini...ceh! asal kalau shah ikut kata aku pun, ada effect ke kat diorang tu...ada shah mintak duit diorang pasal ikut kata aku? ada? ada?

last2 aku lak cakap kat shah, mcmana kalau skrg ni aku n shah lak ajak diorang semua gi kopitiam..takpe2 kali ni bior kami je yang belanja...hehehe...biar aku basuh diorang lak...amacam ada berani??? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: