Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 31 Mac 2011

lambatnya...

salam semua,

sekarang ni jam dah pukul 5.42 petang... selalu waktu camni buah hati pengarang jantung aku dah sampai dah... ni tak nampak bayang pun lagi...

masa pukul 5.36 tadi lagi aku dah call... dengar suara bising2... cam suara cikgu taska... suara anak... sah dia jawab baru nak ambik anak... lega... aku ingat dia tidur tadi... hehe.. selalu camtu tau... kalau aku call nape lambat mesti alasan dia tertidur... cett.. lelaki memang camtu ek?

lambat betul nak tunggu diorang sampai... tu yg update blog dulu tu....rindunya dengan anak2... anak2 je tau... bukan ayah anak...kalau ye pun ayah anak apa salahnya kan...hehe.. Cerita menarik lain
This entry was posted in

0 Luahan Ikhlas: