Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 25 Mac 2011

makan2 kat cherating

salam,

malam tadi aku try jejalan kat area cherating ni haa...pastu ingat happening la kan.. nama je aku ni dok kuantan cherating ni boleh bilang dengan jari kami gi...kalau ada pun masa hari siang je...malam tak penah...

memula kami gi tempat pemuliharaan penyu...sekali gi tengok gelap je...tengok2 kat signboard dia dilarang berada di kawasan pantai dia dr pukul 7.30 mlm hingga 7.30 pg...kalau tak kena saman ko..pastu kami cabut la cadang nak gi pagi ni.. so nenanti la aku update ye..

skrg nak cite sal makan malam tadi...memula ingat nak makan ikan bakor..sekali masuk je keta semua anak2 pakat tidur reramai..aku terus singgah kat sini...


restoran sri mahligai...nama cam best je kan...memula aku nak singgah kat kedai paksu sea food...sekali ternampak lak signboard dia ni lg jauh tulis tomyam dan sup ekor...tu yg tak sedar terus terparking sini tu...

makanan dia pulak aku order mee hoon tom yam dengan air fresh oren..shah beli air epal je pasal dia dah mengabiskan nasi arab 1 mangkuk setengah jadi dia x mau makan...balik hotel je aku curah dalam mangkuk plastik kedai arab bg free tadi...nah tengok la ye...


ada yg terliur atau menitik air liur dah? hehe...serius sedap betul ko...x rugi kami singgah sini...servis pun sangat cepat ok...
tom yam pedas, masam..perghh...memang marveles la...air dia pun sedap tau..nasib dia xde gelas besar punya... kalau korang gi cherating meh la singgah sini.. Cerita menarik lain
This entry was posted in

0 Luahan Ikhlas: