Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 5 Mac 2011

SAS Convention Center: Satu Perubahan

salam,

korang dah dengar tak pasal Sultan Ahmad Shah Convention Center? skrg kami kat kuantan ni dah ada pusat konvensyen yang besar..pusat ni kat bawah kelolaan The Zenith..hotel paling cantik an mahal kat sini...huhu...pusat ni leh muat dalam 6000 seat...besar kan? paling besar kat pantai timur tu...cam exclusive je tempat dia tu..lebih2 lagi hotel dia...segan nak masuk...

hari ni kami cadang nak gi SAS CC jap la..lepas shah balik keja kang..nak gi PC Fair kat situ..start dari semalam sampai esok...sekali dengan karnival pengajian tinggi....eh kak ieda ada sekali kat situ ek?
nasib baik diorang buat event camni kan..kalau tak mesti takde peluang nak jejak tempat camni...

eh...dah ada pusat konvensyen besar2 ni leh la buat pesta buku kat area sini lak kan? asal kan kl je.....ceh...mengharap... Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: