Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 11 Mac 2011

Terima kasih daun keladi...Part 2

salam,

tak menjadi keja aku ari ni...dah melambak keja kat sebelah utk diabiskan ni tapi udahnya mengadap blog lak aku ni...ok2...ni entry last ptg ni kot...pasni jap lagi nak siap2 gi ambik anak dan nak keluar jap beli barang buat velvet kek...huhu...resipi hana buat tu dah aku print dan bawak merata ko takut lupa brg apa nak beli..naya kalau tak ingat nanti, tak menjadi ler kek best tu nanti...mekasih hana..

yg aku nak berterima kasih sebenarnya ni kat mamat ni : en hasrul hassan...

mekasih ler sudi buat review dan terjah blog aku yg tak seberapa tapi best ni...ceh sempat gak tu..sekali lagi korang leh tengok kat SINI..
jasamu kukenang ok...korang memang menjadikan suasana memblog aku jadi best dan makin bersemangat ok...errr aa tak bunyi2 cam david teoh buat komen kat raja lawak...? abaikan je la yek..

jap2 ada komen dr david aku nak tepek kat sini...kalau diamond dikeluarkan dari tanah tidak diasah ia tidak akan berkarat....dia maksudkan 'karat' = nilai diamond tu ok..so do i.. ;) Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: