Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 5 Mac 2011

traffic meningkat? wow! mekasih Ben Ashaari

salam semua,

pelik tak aku buat entry hujung minggu ni...? pepagi lak tu...tapi jgn tak caya kat sebelah ni dah ada yg tunggu turn utk laptop ni...aiseh...

aku nak ucap terima kasih..thank you...arigato...En Ben Ashaari....nak tau pasal apa?

sebab aku join segmen dia (baru 2 kali pun) traffic dan follower makin meningkat...walaupun sikit tapi alhamdulillah...mekasih gak pada yang sudi baca, sudi singgah dan yg sudi follow...i will follow u too...yg singgah tu nanti i singgah gak ye....

aku tgk traffic tadi..kelmarin baru 9 views...lepas segmen di sebalik tabir ada 31 views semalam...menarik kan? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: