Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 15 April 2011

Bangku Kosong - Saya Seorang Blogger Wanita

salam,

saja suka2  nak join segmen lagi sebelum gi menunaikan tanggungjawab pada adik najmi lak ni....huhu apa lagi kan... pam susu la tu...

kali ni segmen dia macam best sebab dia khas untuk kaum hawa je....

en hasrul suruh cerita apa kelebihan jadi blogger wanita ni... huhu... mesti kena jawab ke HH? banyak sebab wooo... pertama selalu perempuan ni memang banyak isu... selalu kalau tak buat blog pun memang banyak isu kan...hehe...

kedua...rata2 yang singgah sini pun ramai blogger perempuan... jadi kalau nak tau kelebihan leh klik satu2 link tu ye...hehe...

ketiga...takyah nak cakap la... fikir sendiri la....boleh jawab camtu? hehe...

apa yang blogger perempuan suka cerita?
ini lagi senang.... nampak kat atas tu....? eh gi mana pulak...tengok kat header la... nampak...? korang nampak apa? kalau nampak gambar family ok...tapi kalau nampak yang lain2...balik kang baca Yassin byk2 ok...hehe..gurau je...

biasa perempuan suka tulis kalau dah kawin...pasal anak..pasal suami...pasal keluarga...pasal keja...
kalau belum kawin.... pasal pakwe... pasal keluarga...pasal keja...
orang perempuan ni biasa suka tulis pasal keja..tak caya? tengok yang surirumah pun tulis pasal keja kat rumah tau....

ok siap.... dan kena tepek gambar publisiti tuan bangku kosong ni....


Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: