Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 21 April 2011

kerusi...

salam semua,

tadi rehat aku balik rumah jap.... tengah2 dalam keta sebelum sampai lampu trafik kat jln teluk sisek tu ada la kedai jual prabut glamer... tiap2 hari lalu sini mesti kepala aku mesti sampai senget2 nak tengok perabut kat dalam tu... huh... shah buat tak tau je tau... bukan nak offer aku gi situ satu hari ke apa ke... takut sangat kalau aku nak beli perabut mahal tu kan... bukan nak beli pun sesaja je tengok2...

hari ni mata aku tak lepas pun tengok set kerusi makan yang ada diorang display kat tingkat bawah tu.... aku jeling2 la kan... pastu terkeluar la soklan maut aku kat shah yang sedang tekun bawak  keta....

aku: "abang, nanti kita nak beli set kerusi makan yang macamana ye?" (dengan muka sangat manis ok)

shah: "kita pakai kerusi plastik je..... senang nak susun... meja pun meja lipat je..." (dengan muka sangat selamba ok)

aku: tak yah cakap lah apa aku buat...malas dah.... takde mood...

sakit hati tak kena macam aku ni? Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: