Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 15 April 2011

korang ingat tak?

salam semua,

korang ingat tak aku penah tulis entry ni PESANAN dulu? kalau sesapa yg rasa2 tak ingat tu leh buat2 ingat sambil klik kat link entry tu ye...hehe...

dulu aku merajuk nak letak tapi aku letak la jugak pasal kesian kat kawan aku yg xleh nak komen kat entry blog ni...

tapi aku tengok tadi kan aku dah remove masa 25/2/2011 lagi tau...camne leh ada lak pesanan yg masuk masa lepas dari tu ye? ada pakar leh explain kat aku tak?

Cerita menarik lain

0 Luahan Ikhlas: