Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 18 Mei 2011

aku dah buntu...

salam semua,

lama dah aku tak bukak blog ni... lebih kurang cam merajuk la.... aritu bukak2 je tak boleh nak buat apa...
boleh pulak dapat mcm ni....



dah tu hari ni cuba la godeh2 kat belah komen tu.....balik asal la...malas nak pakai intensedebate tu.... pakai kejap hari tu... ramai pulak tak jumpa tempat nak komen... hehe...

hari ni aku try pulak tutorial dari eddie trigyy.... tak pandai pulak la... jadi terus tak keluar comment dah....

ok.. sekarang ni aku dah buntu dah balik asal la.....

p/s mabuk makin teruk..... makan apa pun semua keluar balik.... cerita aku orang susah tu akan bersambung bila mood aku ok sikit ok...





Cerita menarik lain