Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 4 Mei 2011

facebook

salam semua,

korang ada facebook tak? twitter? aku ada facebook je... twitter aku tak pernah tau camne nak guna...

sekarang ni aku jarang dah masuk facebook... kalau ada pun dah lama dah tak update status... sebab? malas...

aku tengok kat facebook ni banyak luahan perasan je.... selalu yang diorang luahkan rasa tak puas hati dengan kerajaan dan politik isu.... aku malas nak campur walau kadang2 ada betulnya... terpulang la pada individu...

dari dulu sampai sekarang ni aku pelik tau nape orang tak leh tidur pun nak cerita kat facebook...sebab tu la banyak skandal2 jadi dalam facebook kan.... bila ada yang tak leh tidur... ada lak yang melayan chat bagai.... pastu mula la cerita benda2 tak patut... bla..bla.... sudahnya... lupa anak bini... laki... semua2 la... sebab pada aku facebook cuma nak main game je... hehe... dah jemu tinggal la...

pada aku pulak tak salah nak bersosial tapi berpada2 la... jaga diri sendiri dan jangan sebok nak jaga orang lain dulu.... Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la..kdg2 cerita peribadi suami isteri pun nak tulis bg suma org tengok

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

faiz:
err...aku termasuk sekali ke... dulu je la aku buat... dah banyak tersador ni... huhu..