Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 5 Mei 2011

malam yang panjang...

salam semua,

lambat pulak nak update blog hari ni.... sebabnya mood tak bape nak ada hari ni....

semalam pukul satu lebih terjaga dan tercengang sorang2.... tengok sebelah shah tidur lena... tengok sebelah lagi adik najmi pun sama je lena.... aku je yang terkebil2 sorang2 pepagi buta.... yang lain sesedap berdengkur....

sudahnya aku keluar masuk bilik air je.... nak buat apa pun tak tau....

dah lebih sejam pusing kiri kanan... aku gi baring2 kat sofa....

tetiba leh terlelap pulak...... lepas tu najmi bangun lak nak susu.... padahal mata baru je lelap... tengok2 jam dah kul 3 lebih dekat kul 4 pagi.... susukan najmi kejap dan aku sambung baring kat sofa..... lena sampai kul 5 pagi adik najmi kejutkan ummi dia lagi.... terus tak tidur2 dah.... pagi tadi nak gi keja pun cam tak larat je rasa.... sampai sekarang pun makin rasa.... nak tertutup je mata ni... rasa malas nak buat semua benda... nasib la kerja banyak kalau tak dah lama aku terbaring dah ni kot.....

camne nak buat ni korang....ada sesiapa leh tolong? Cerita menarik lain