Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 31 Mei 2011

tersentuh hatiku...

salam semua,

jap lagi aku nak keluar dengan shah dan gi cari sinki.... aduhai lupa nak tanya pasal hood semalam... mesti dia lupa nak ambik...

tadi gi jejalan kat blog kawan2 jap... singgah kat blog ni.... Mymye mymya...terus tersentuh hati aku yang memang selalu keras ni.... dik bergenang mata aku ko buat tau.... apa pun terima kasih atas ingatan tu.... bape sangat la masa yang kita luangkan untuk anak2 kan?

p/s terkenang malam semalam.... abg long main game warna2 dora.... dia tanya nak warna apa ummi... korang tau apa aku jawab.... ikut la abg long ummi penat ni nak.... ummi nak muntah je ni... kesiannya anak aku.... waaa.... balik kang ummi ajar warna2 ye nak....

tapi serius tau semalam hari mabuk sedunia... nak susukan adik pun macam takde mood dah.... Cerita menarik lain
This entry was posted in