Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 26 Mei 2011

Update rumah part 1

salam semua,

korang dah sedia maklum kan yang aku dah dapat kunci 9hb Mei yang lepas... semangat woo nak duduk rumah baru... tapi duit yang keluar tu yang macam nak hilang semangat sikit....kus... semangat.... banyak betul al... laju macam air dah....

kami dah abiskan duit buat grill kat rumah..... untuk kak ieda sorry ye kak tak sempat nak call akak budak jiran sebelah rumah dah tanya.... tak sedap pulak nak tolak orang dekat2 ni... sorry ye kak....

memula kami tanya kalau nak buat wrought iron untuk satu rumah bape harga.... tetiba tukang besi tu kata dalam rm4k lebih... kus semangat.... terkujat... pastu tak jadi kami buat semua area pasang besi biasa je bagi kaler krim punya.... dah tu kami pasang wrought iron cuma kat pintu sliding dengan 2 pintu kayu kami je.... sekali dengan cat pagar kena la dalam rm3k lebih....

habis cerita grilll.... jap lagi aku sambung cerita lagi ye.... ni semua cerita duit2 je ni... sila jangan boringkan diri anda ye... Cerita menarik lain
This entry was posted in