Isnin, 20 Jun 2011

gambar majlis pernikahan dan persandingan Uda

salam semua,

lama kan aku tak update... mesti korang dah rindu kan? hehe....... perasan lak.... sebenarnya baru ni aku baru je download avast antivirus free kat tenet ni...pastu tetiba lak takleh nak bukak mozilla... pelik gak aku... rupa-rupanya sekali dia block daaa.... ni aku pun baru je tau cara macamana nak buat.... aku disable avast tu sekejap... boleh la surf tenet jap... huh... payah betul....

eh..eh... lari tajuk lak... dah macam luahan perasan pulak....

ni sebenarnya aku nak tepek gambar uda masa nikah dan kahwin hari tu... ehsan dari along aku... good shot bro... nak part time photographer ke? leh direct kat aku.. nanti dia bagi komisen sikit.... hehe....

sebenarnya aku tak daya nak copy kat sini.... klik kat link facebook je la ye.....

klik sini... GAMBAR UDA...

 kat sini aku letak yg selected je... boleh gitu?











Cerita menarik lain