Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 26 Julai 2011

"GIVEAWAY : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari PHUKET"

salam semua,

nak ole2 dari phuket? aku nak jugak cuba nasib... korang tak yah la ye... biar aku je yang dapat...hehe...

tuan blog ni nak gi phuket... alang2 tu ko belikan je la apa2 kat akak ni ye... tak yah la nak tunggu GA ko ni..  hehe... aci camtu?

apa pun nak memenuhi syarat tuan rumah.. dia suruh letak header dia la...



kendian.. suh cite entry mana yang aku paling suka kat blog dia... entry ni ye kawan2....

Aku Dah Berjaya Kumpulkan 7 Biji Dragon Ball !!!

pasalnya.... haaa... ni yang best aku nak cite... ko dah bagi peluang kan? aku minat giler kat dragon ball ni tau... semua adik beradik aku minat... tapi takde la kitorang sampai nak beli bola dia ni kan... hehehe... gila la ko punya hobi.... eh leh kuar naga ke kalau ada bola ni semua... nanti ko tolong aku buat 1 hajat leh? ... of course la bukan nak hidup selama2nya la... hehe... mintak bagi aku menang GA ni boleh?

ok dah siap... nasib tak suh buat tepek banner segala... aku malas tul tang tu...

p/s haa... ingat jaga lupa bagi sampai aku menang...kalau tak aku pulak mintak kang naya... hehe... gurau je ni...

korang nak join gak ke?.... ok...ok la... gi kat SINI... Cerita menarik lain