Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 28 Julai 2011

jadi la kan...

salam lagi...

aku tak leh tidur la korang... tadi ni dengar ada suara bebudak lak bising2 kat area bawah hotel ke kat luar bilik ni tah.... teringat lak kat anak2... selalu sebelum tidur jadi kemestian cium diorang dulu sebelum tidur.... ni diorang takde lak... nasib esok dah balik... kalau tak mau demam rindu aku ni... PARAH....

betul org cakap kalau dengan anak2 ni kalah orang bercinta...

tadi kan aku berhenti makan kat tapah kan? sebelum bertolak tu aku dah makan tengahari shah tapaukan....lauk kangkung goreng, ikan keli bercili dan hati goreng (shah selalu beli ni tau... dia suruh hb darah aku naik sbb aku selalu ada masalah dgn hb bila mengandung...)

sekali sampai tapah  ni geng sekali dengan aku ni gi  la cari menu memasing... aku lilau2 kat situ semua tak berkenan... ada satu tu... sizzling wok... macam best sekali aku tengok nama owner kat atas tu aik? nama cina.. halal ke? tapi memang ramai orang melayu makan situ... aku pusing balik tak jadi... last2 aku beli ni je...

tepi sekali tu buah jambu batu dan jambu air... tengah2 ada kertas tu waffles yang dah selamat... tepi dia pulak air chocolate blog dari cool blog...

jadi la kan.....
Cerita menarik lain