Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 22 Julai 2011

kasih si ayah...

salam,

sekali ada gambar ni berjela2 aku update... haha...ambik ko ta....

kali ni aku nak tepek gambar masa adik najmi eh...eh... abg ngah kena demam kat kluang, johor sebelum kenduri kawin uda aku bulan lepas.... kesian adik...panas betul badan dia... kami bawak dia ke klinik putramedic kot nama dia... pertama pasal kad ING shah leh guna kat sini... kedua pasal dah tau doktor kat sini bagus... walaupun aku tau kena tunggu doktor pun berjam... tapi time dia layan memang baik punya..... mana ada doktor nak tolong jelum badan anak kita sampai betul2 dah ok? tak pernah kan? aku dah banyak klinik pegi...memang serius tak pernah jumpa... paling bagus pun tanya yang baik2 kat anak kita je... kalau kata sebab kami guna ING kad tu... kat kuantan ni semua klinik yang kami gi leh pakai kad tu tapi memang service tak sebaik doc ni... dia siap spare kain tuala kat klinik dia untuk kes2 camni...aku tabik!

yang aku nak tunjuk bukan gambar doc tu tp gambar ni....


ayah dan anak sama2 tertidur tunggu doktor datang... dua2 berdengkur... yg sorang pasal selsema.. yg sorang pasal letih memandu malam tadi dan nak kena balik semula malam tu memandu sorang2... kesian diorang...


Cerita menarik lain
This entry was posted in