Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 21 Julai 2011

keciwa...

salam semua,

tadi aku ingat nak letak cerita best tadi kan? yg aku janji pagi tadi tu...

hari ni pasal bawak netbook ingat boleh la transfer gambar semua yg dlm henfon tu... sebab wayar ni cam ada masalah pulak... x leh detect hp kat pc ni haa... letih la cuba...

kalau netbook tu boleh pakai gigi biru tu haa... sekejap je dah transfer...

lagi pulak kali ni nak cerita sambungan cerita best tu... tak best kalau takde gambar.... tapi malangnya pasal document iso kami tu belum siap dan laptop opis ni kena curi... kena la bagi staf pinjam netbook tu utk siapkan keja tu... kalau tak esok2 kami gak yg susah...

jadi cerita best tu.... aku tangguh esok boleh? errr... boleh la ye...?

p/s petang ni cadangnya nak pujuk buah hati i tu pegi ke zenith la... ada pameran perfect living 2011... ada mcm benda best memanggil2 suruh beli je tu... hehehe... berangan... duitnya mana kak oiiii???? Cerita menarik lain