Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 18 Julai 2011

kepada hantu durian...

salam semua,


ada peminat durian kat sini? sila angkat keyboard.... sapa dulu aku bagi durian free... hehe... sorry beb aku dah angkat dulu... korang nak makan durian free? best wooo.. sabtu dan ahad ni je.... ada 5000 biji durian disediakan... korang leh baca kat link bawah ni... tapi jauh tempat tu kat perak nuuuu haaa...

aku dijangkakan akan gi perak jugak dlm minggu depan tp hari rabu balik khamis la... confirm akan ajak driver singgah kalau nampak durian jual tepi jalan kang.... errr aci tak kalau siap bawak foam box besar punya tu? hehe nak elak bau kan.... jauh tu kuantan- ipoh....

hati masih lagi dilema ni nak pegi ke tidak... bukan masalah apa tapi buah hati pengarang jantung yang sorang tu la... nak kena tinggal.... macam kesian kan.... najmi sekarang ni kami tengah train kurangkan susu badan... kesian dia... maaflah nak.... kerjaya ummi ni tak mengizinkan.... maaf ye bang tak dapat jalankan tanggungjawab sebagai ibu sebaik mungkin.... tp masih lagi nak mengelak kalau boleh.....tutup la cerita sedih tu... x mau fikir kang menitis air mata lak....

eh sesapa yg dekat kuantan nak beli durian kampung kat agro semuji resort tu jual murah beb... aku dah call.. cuma rm3 sekilo... yg kawin punya belum gugur lagi.... kat situ boleh rasa2 lagi free saje....

yg makan free punya leh tengok sini... Cerita menarik lain