Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 28 Julai 2011

ok gak... tapi bb lambat la..

salam semua,

pagi ipoh.... hehe... dok ipoh kan hari ni... agenda nak cari durian dan limau bali tambun... wah makan je ko ita...salah la tu agenda sebenarnya discussion kat VRI.... keja beb.. keja...

ni  aku tengah lepak2 kat cafe ritz garden ni... hotel sebelah tu... tapi aku tak guna wifi dia... walaupun free kan.. aku cuak la.. takut org masuk akaun aku je.. aku dah la rabun it... aku pakai broadband celcom je ni haa... line kalau org pahang cakap bapak slownya.... nak bw blog pun tak leh..... eh... en ben ashaari... tadi gua lalu lu punya blog... gua try bukak tak boleh2 la bro.. sambil tu gua try bukak blog gua...laju je... ke blog lu berat kot... banyak sangat iklan kot bro... meh pass kat blog ni sikit amacam...hehe...

aku baru je lepas sarapan... hehe.. sarapan ke makan tengahari ek... fuyooo... semua ada beb... nasi lemak , mee goreng 2 jenis...(ni semua aku tak ambik)...aku cuma ambik roti bakar je.. dari semalam teringin... dengan murtabak telur kuah dhal... tak boleh tolong dah ni...selera mamak lagi... org tak ramai pulak tu tadi... dia bagi masa sampai kul 10 pagi ni.... tetiba je aku tengok pukul 9.30 pagi orang baru ramai2 masuk.... memang orang biasa sarapan lewat ek... aku dah siap sendawa 4-5 kali dah ni....

ni aku tunjuk gambar2 sikit ye.... bagi yang belum sarapan tu gi sarapan dulu ye... bahaya woo tak sarapan pagi... ni kawan aku adda yang cakap....

eh aku sambung kat bilik la ek... line slow giler la.. sampai abis bateri ni tak leh nak upload gambar...

haaa dah sampai bilik....  ni gambar yang dijanjikan,...

ni gambar mak buyung sebok nak gi sarapan pagi... nampak tak perut aku tu...hehe

 makanan yg memula aku ambik
..sedap...


 pandangan dalam cafe tu..

ni yg last sebelum aku ambik secawan teh untuk lepak2...
Cerita menarik lain