Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 18 Ogos 2011

Anda mempunyai kemampuan lebih? mari sumbangkannya di SINI!

salam semua,

pepagi tadi sempat singgah baca blog orang lain kejap.... antaranya cerita pasal kebuluran di Somalia.... sedih hati bila tengok video yang ditayangkan... tak sampai hati nak tengok sampai habis...

bagi korang yang nak menderma boleh berbuat demikian dengan menyumbang ke akaun yang dikelolakan oleh Islamic Relief Malaysia (IRM) memula tadi aku nak bagi link web dia tapi web ni dah kena hack pulak... jadi cuma link Facebook je yang boleh aku bagi...

ni no akaun yang boleh digunakan:

MBB : 5621 4270 8704
Cimb: 1259 000 804 058
kalau boleh masuk web dia boleh derma online lagi....

semoga kita boleh bantu sedikit sebanyak orang2 Islam yang memerlukan....

tetiba pulak aku teringat kat lirik lagu ni:

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me....







p/s sedih bila membayangkan ada seorang kanak2 Somalia meninggal setiap 6 minit!



Cerita menarik lain