Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 27 Ogos 2011

bersiaran dari kluang...

salam semua,

sekarang ni aku bersiaran dengan gembiranya dari kluang ni.... terima kasih pada semua yang doakan keselamatan kami dalam perjalanan hari tu... kami selamat sampai kluang pukul 11.30 mlm...

wahhh... laju berdesup2 maxis kat sini.......laju ko... hehe... berbaloi2 dapat free kan... hehehehe... panjang gelak aku tu....

hari ni baru aku leh cite pasal baju raya... sebabnya aku dah selamat beli baju melayu shah dan anak2 sorang sepasang... dan memula susah nak cari kaler matching dengan baju kurung aku pulak tapi sudahnya aku dapat 2 pasang... haha.. selalu camtu tiap kali beli baju raya camtu selalu dapat lebih... tinggal beli baju jalan2 untuk bebudak dgn shah je la.. ummi dah selamat pasal kat rumah ada 3 pasang dah baju yang belum penah pakai lagi... huhu... 5 pasang ko... ngalahkan anak2....

tahun ni kami buat tema kaler merah UMNO adik aku kata... merah menyala2... lama dah berkenan kaler ni tapi takde rezeki je nak beli selalu susah nak cari saiz untuk anak2...

tapi aku malas la nak tayang... tunggu kami pakai raya esok la ye..... 

hari semalam kaami cuma makan keropok lekor kami bawak dari kuantan, kami beli nasi ambeng... pastu kan berangan nak beli murtabak yang best kat batu 4 tu haa,,, pastu sekali dia tak jual la pulak... last2 kami cari murtabak ntah mana2 ntah... ok la... pastu ada pulak tempe gorang cicah sambal kicap.... perrrhhhh... tak yah cakap la nikmat berbuka... ramai2 pulak tu...hari ni punya menu tak pasti lagi... yang penting kami tak makan nasi... simple2 je...

hari ni aku plan nak gi bandar lagi.. nakgi beli susu anak, pampers etc... kalau sempat kang cari baju anak2... tengok la dulu mcamana... ni mak aku dah bising lak suruh masak sarapan untuk cucu dia.. hehe.. ummi dia kan pemalas.... nanti2 la aku sambung  kalau free ye... semangat nak berblog bila line ok je ni...

Cerita menarik lain
This entry was posted in